Екстра фини точени кори за баклава и сладкиши BELLA

  • Бр. порции : 8
  • Време за приготвяне : 60 Min
3
  • Бр. порции : 6
  • Време за приготвяне : 40 Min
1
  • Бр. порции : 10
  • Време за приготвяне : 75 Min
11
  • Бр. порции : 12
  • Време за приготвяне : 45 Min
ОС2