Домашен пилешки пастет с авокадо

Дробчетата имат неповторим вкус, когато са приготвени по правилния начин. Богатият аромат на дроб се комбинира отлично с плътността на авокадото и с лекотата на маргарина с масло на BELLA маргарин с масло. Получавате домашен пилешки пастет, който можете да поднесете както за закуска, така и за предястие върху брускета за вечеря с чаша вино.

Вижте още:

Риба в кори за баница

Шишчета с тесто за пица

Рейтинг на рецептата

  • (0 /5)
  • (0 Рейтинг)

p2p1

За автора

Виолета Шейтанова

Казвам се Виолета Шейтанова и съм автор на блога merudia.bg. Запалих се по готвенето, докато учих в Италия и постепенно започнах да приготвям вкусни неща за приятели. Така и на ...

Свързани рецепти

  • Бр. порции : 8
  • Време за приготвяне : 30 Min
3
  • Време за приготвяне : 30 Min
2
  • Време за приготвяне : 40 Min
DSC_1316
  • Време за приготвяне : 30 Min
3