Хрупкава зеленчукова тарта

 

Днешното предложение е едно леко предястие или основно ястие за топлите горещи вечери, които прекарвате на верандата с приятели. Използвах фини точени кори за основата, за да бъде хрупкава и лека. В случая приготвих със сезонни зеленчуци – аспержи и тиквички, допълних със сирена и подправки и се получи неустоимо предложение. Поднесете с охладено бяло вино и се радвайте на усмивките на хората около вас.

Консумирайте за следобеден брънч или лека закуска преди вечеря. Пасва идеално с охладено бяло вино!

Рейтинг на рецептата

  • (0 /5)
  • (0 Рейтинг)

1234567

За автора

Даниела Динева

Здравей, аз съм Дани ;) Готвенето за мен е споделеност. На емоции, усещания и взаимност.Храната винаги е събирала и сплотявала цялото семейство. Сърцето на дома е кухнята. Може би затова прекарвам ...