Бързи банички на тиган

slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
  • Приготвяне : 20 мин
  • Подготовка: 15 мин
  • Порции : 7

Дайте своята оценка за ястието

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (4.5 / 5)
  • Закуска

Днешната баничка, освен че е много вкусна, има и завидна лекота на приготвяне. Резултатът е пред очите ви - идеалните бързи банички на тиган. Ако ги предпочитате хрупкави, след изпичането не ги мажете с масло. Ние искахме ароматни и сочни банички и след като бяха готови ги намазахме с малко масло. Невероятни!


Съставки

Начин на приготвяне

Намачкайте сиренето с вилица.

Добавете яйцата.

Разбъркайте сместа добре.

Разтопете маслото.

Вземете една кора и я намажете с масло.

Вземете втора кора и я поставете върху вече намазаната кора.

Отново сложете слой масло.

Намажете и с плънката от яйце и сирене.

Прегъва се и отново се намазва с масло.

Поставя се в тиган с незалепващо покритие и се пече от двете страни до златисто.