Бутер спирали с аспержи и прошуто

 

Обичате ли спонтанните импровизирани събирания с приятели на по чаша вино, непринуден разговор и нещо вкусно? Аз ги обожавам! И въпреки ограниченото време, с което обикновено разполагам за подготовка, взискателността ми към менюто е сериозно завишена. Затова и най-често прибягвам до елегантни и лесни решения, който няма да оставят гостите ми равнодушни и несъмнено ще ги изкушат да опитат какво съм им приготвила. А ако успея да вмъкна и нещо ново или не съвсем стандартно като вкус – удовлетворението ми е пълно.

Бутер спиралите с аспержи и прошуто са идеалното предложение и за планирани, и за неочаквани партита и сбирки, както и за събиране в тесен сеемен кръг. Деликатната и леко опушена соленост на прошутото се допълва приятно с нежната сладост на аспержите и хрупкаво препеченото бутер тесто. 

Рейтинг на рецептата

  • (0 /5)
  • (0 Рейтинг)

tumblr_inline_n9m9eePoYL1skv4mqtumblr_inline_n9m9fvixkb1skv4mqtumblr_inline_n9m9h8Xyuz1skv4mqtumblr_inline_n9m9juXS5m1skv4mqtumblr_inline_n9m981y9MF1skv4mqtumblr_inline_nacowweoii1skv4mq

За автора

Мина Ангелова

Възпитаник съм на Пловдивската английска, икономист по образование и HR специалист, с вече над 11 години опит в сферата на човешките ресурси, и същевременно - запален кулинарен блогър. Вкъщи всички ...