Круфини с многолистно тесто

След истерията по кронъта, триумфът на круфина, плод на любовта между кроасана и мъфина, е повече от естествен сред  почитателите на сладкарското изкуство.

Пухкавото многолистно тесто, запечено във формата на мъфин и с топящо се сърце от шоколад, крем или конфитюр, завладява хората по цял свят, за да се превърне в  един от най-предпочитаните кулинарни хибриди.

А приготвени с бутер тесто, круфините са  бърз и повече от лесен начин да превърнем ежедневната закуска или десерт в истинско гурме изживяване.

Рейтинг на рецептата

  • (3.5 /5)
  • (2 Рейтинг)

IMG_8446bIMG_8462bIMG_8418bIMG_8420bIMG_8422bIMG_8424bIMG_8426bIMG_8427bIMG_8430bIMG_8433bIMG_8435bIMG_8440bIMG_8445b

За автора

Мина Ангелова

Възпитаник съм на Пловдивската английска, икономист по образование и HR специалист, с вече над 11 години опит в сферата на човешките ресурси, и същевременно - запален кулинарен блогър. Вкъщи всички ...

Свързани рецепти

  • Бр. порции : 12
  • Време за приготвяне : 25 Min
IMG_8445b