Никулденски бутер хапки с пушена сьомга

 

По традиция за Никулден на трапезата се поднасят ястия с риба, най-често рибник – пълнен шаран с ориз и орехи, приготвен в тесто… Но ако и за вас в забързаното ежедневие времето е дефицит, а ви се иска да почетете традицията и да зарадвате семейството или гостите си с празнично рибно ястие, аз ви предлагам елегантно и вкусно решение!

Кокетните хапки със запечено до златиста хрупкава коричка бутер тесто и фино пушено филе от сьомга са радост за очите и небцето.

 

Вижте още:

Тиквеник с бутер тесто

Бутер круши със стафиди и бадеми

Камембер, запечен в хрупкава бутер коричка

Рейтинг на рецептата

  • (0 /5)
  • (0 Рейтинг)

tumblr_inline_ng45c6aD6V1skhnfdtumblr_inline_ng45deAby51skhnfdtumblr_inline_ng45dt8Gzg1skhnfdtumblr_inline_ng45ebVdvw1skhnfd (1)tumblr_inline_ng45brH0Fm1skhnfdtumblr_inline_ng45ebVdvw1skhnfdtumblr_inline_ng45el2wCD1skhnfd

За автора

Мина Ангелова

Възпитаник съм на Пловдивската английска, икономист по образование и HR специалист, с вече над 11 години опит в сферата на човешките ресурси, и същевременно - запален кулинарен блогър. Вкъщи всички ...

Свързани рецепти

  • Бр. порции : 4
  • Време за приготвяне : 20 Min
IMG_9289a
  • Бр. порции : 2
  • Време за приготвяне : 20 Min
IMG_8504b
  • Време за приготвяне : 35 Min
tumblr_ng45wlkAaZ1thizibo1_500-300x300
  • Време за приготвяне : 35 Min
tumblr_ndh7404AUU1thizibo1_500-300x300