Салата с родопска наденица LEKI с червен лук и боб

slide
  • Приготвяне : 10 мин
  • Подготовка: 20 мин
  • Порции : 4

Дайте своята оценка за ястието

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1
  • Барбекю


Съставки

Начин на приготвяне

В купа смесете продуктите за маринатата и разбъркайте добре.

Сложете нарязания на много тънки колелца лук, разбъркайте и оставете да се маринова поне 15 минути, като разбърквате от време на време.

Нарежете наденицата под ъгъл на колеца дебели 3-4 милиметра. Запечете за 3-4 минути на страна, докато се сготви.

Нарежете на едро или накъсайте зелената салата. В купичка смесете продуктите за дресинга и разбийте добре.

Сложете боба в купа и овкусете с малко сол и червен пипер.

В чиния за сервиране сложете зелена салата, подредете парченцата наденица и добавете от овкусения боб. Сложете от маринованият лук и полейте с дресинга.