Сьомга с грахово пюре и запечени чери домати

 

Консумацията на риба поне веднъж в седмицата е силно препоръчителна. С голяма сила това се отнася конкретно за сьомгата, която е една от най-богатите на Омега 3 храни. Днес освен, че ще приготвим сьомга, ще ви дам и две идеи за гарнитури към рибата, които можете да използвате и за гарниране на пилешко, свинско, телешко месо.

Граховото пюре се приготвя бързо и може да се сложи и за плънка на любимото ви месо например. Чери доматите носят средиземноморски привкус на цялото ястие и го обогатяват с аромата на копър, чесън и качествен зехтин.

 

 

Рейтинг на рецептата

  • (0 /5)
  • (0 Рейтинг)

1234

За автора

Виолета Шейтанова

Казвам се Виолета Шейтанова и съм автор на блога merudia.bg. Запалих се по готвенето, докато учих в Италия и постепенно започнах да приготвям вкусни неща за приятели. Така и на ...

Свързани рецепти

  • Бр. порции : 8
  • Време за приготвяне : 30 Min
3
  • Време за приготвяне : 30 Min
2
  • Време за приготвяне : 40 Min
DSC_1316
  • Време за приготвяне : 30 Min
3