• IMG_7117-y
  • IMG_7217-y
  • IMG_7199-y

Ветрила от фини кори BELLA

Една супер симпатична сладка закачка, подходяща за парти. Мини-ветрила от фини кори за баница Bella, малко масло, малко шоколад и малко ядки. Всичко е по малко, но това е още едно доказателство, как от няколко достъпни продукта човек може да направи нещо хубаво, с което да зарадва близки и приятели. Ветрилата може да приготвите няколко дена предварително, но не ги съхранявайте затворени в съд за да не омекнат. Наредете ги в чиния и приберете в шкафа. Ползвайте шоколад и ядки, каквито най-много харесвате. Бихме казали, че тези симпатични ветрилца са чудесни за детско парти, особено за момиченцата. За случая използвайте бял шоколад и цветна захар за овалване. Убедени сме, че малките годпожици ще се почувстват като истински принцеси!

Не можем да кажем, че това е рецепта, а по-скоро идея. Точни количества не са ви нужни. Нека всеки направи толкова ветрила, колкото желае. Все пак ще се опитаме да дадем някакви мерки, както и да обясним начина на приготвяне.

Рейтинг на рецептата

  • (5 /5)
  • (1 Рейтинг)

IMG_7117-y

За автора

Йоланта Делибозова

Йоланта Делибозова или както всички я познаваме -Йоли, е музикант, а готвенето е нейното хоби. Обича да експериментира и е на мнение, че храната се превръща в нещо повече от ...