Големи сладости и радости

 • Бр. порции : 8
 • Време за приготвяне : 60 Min
3
 • Бр. порции : 6-12
 • Време за приготвяне : 45 Min
IMG_7476b
 • Бр. порции : 9-10
 • Време за приготвяне : 45 Min
IMG_7106b
 • Бр. порции : 6
 • Време за приготвяне : 40 Min
1
 • Бр. порции : 10
 • Време за приготвяне : 75 Min
11
 • Бр. порции : 5
 • Време за приготвяне : 35 Min
kroasan
 • Бр. порции : 12
 • Време за приготвяне : 45 Min
mayo1
 • Бр. порции : 12
 • Време за приготвяне : 45 Min
ОС2
 • Бр. порции : 12-18
 • Време за приготвяне : 45 Min
d1
 • Бр. порции : 9
 • Време за приготвяне : 70 Min
tumblr_nfahx5IlIt1thizibo1_r1_500-300x300