Сладки закачки

  • Време за приготвяне : 25 Min
p1
  • Време за приготвяне : 30 Min
tumblr_ne3wk2Xeen1thizibo1_500-300x300
  • Бр. порции : 12 бутерки
  • Време за приготвяне : 12 Min
b6
  • Бр. порции : 24 бонбона
  • Време за приготвяне : 10 Min
tumblr_nc1uajl3C71thizibo1_500-300x300