Солени закачки

 • Бр. порции : 18
 • Време за приготвяне : 20 Min
cover-1200x628_1
 • Бр. порции : 12
 • Време за приготвяне : 15 Min
6
 • Бр. порции : 18
 • Време за приготвяне : 20 Min
DSC_0127
 • Бр. порции : 10
 • Време за приготвяне : 20 Min
IMG_9811b
 • Бр. порции : 28
 • Време за приготвяне : 15 Min
b7
 • Бр. порции : 12
 • Време за приготвяне : 20 Min
img_8137b
 • Бр. порции : 140 соленки
 • Време за приготвяне : 45 Min
6
 • Бр. порции : 16 - 20 пръчици
 • Време за приготвяне : 35 Min
а1
 • Бр. порции : 8
 • Време за приготвяне : 40 Min
br1
 • Бр. порции : 12
 • Време за приготвяне : 30 Min
tumblr_naz0oogEiu1thizibo1_5001