Солени закачки

  • Бр. порции : 6-10
  • Време за приготвяне : 35 Min
tumblr_ng45wlkAaZ1thizibo1_500-300x300
  • Бр. порции : 12
  • Време за приготвяне : 15 Min
tumblr_ndfczbw5OF1thizibo1_r1_500-300x300
  • Бр. порции : 8 – 10 мини пици охлювчета
  • Време за приготвяне : 35 Min
tumblr_ncvi64yMLP1thizibo1_r1_500-300x300
  • Време за приготвяне : 12 Min
tumblr_nb0jokJDPm1thizibo1_r2_500
  • Бр. порции : 12 кошнички
  • Време за приготвяне : 50 Min
tumblr_nb0hynVTn91thizibo1_r1_500
  • Бр. порции : 30 хапки
p4 (2)