Дайте своята оценка за ястието
Извадете тестото от фризера и оставете на стайна температура за 2 часа, докато се размрази напълно.
Загрейте фурната до максимални градуси и оставете да се сгорещи за 20-30 минути.
Към доматения сос прибавете ригана, чилито и зехтина. Разбъркате добре и оставете настрана.
Нарежете лука, чушката и македонската наденица на тънки колелца.
Разстелете тестото в тава покрита с хартия за печене и изрежете кръг. Можете да ползвате и целият лист тесто и да приготвите правоъгълна пица.
Покрийте основата от тесто равномерно с доматен сос, като оставите около 2 см по края непокрити, за да оформите бодра на пицата.
Разпределете моцарелата и отгоре сложете лука. Добавете чушката и колелцата наденица.
Печете пицата 15-18 минути, докато ръбчетата станат златисти и наденицата се запече добре. Извадете от фурната, поръсете с босилек и поднесете гореща.