Оставете тестото в хладилник, докато се размрази напълно. Почистете тиквата от семките и нарежете на клиновидни парчета. Полейте с 2-3 с.л. от зехтина, подправете със сол, черен пипер и лют пипер и печете 40 минути в предварително загрята до 200 градуса фурна. Извадете от фурната и оставете да се охлади. Нарежете кестените на едри парчета, наситнете салвията и загрейте останалия зехтин на средно силен огън. Сотирайте ситно нарязания лук за 5-6 минути. Добавете кестените, салвията и пасирания чесън и гответе още 3-4 минути. Прехвърлете сместа в купа и оставете да се охлади. Смесете с тиквата, на която сте отстранили кората и настъргания пармезан. Посолете и подправете с черен пипер и разбъркайте добре.
Разрежете тестото на две напречно и в единия край на всеки лист тесто сложете ¼ от плънката. Намажете срещуположния край на тестото с разбито яйце и завийте на стегнато руло. Нарежете всяко от рулата на 6 парчета, направете отгоре плитки разрези и подредете в тава за печене покрита с хартия. Намажете с останалото яйце и поръсете с бял и черен сусам. Печете 25-30 минути в предварително загрята до 220 градуса фурна. Поднесете топли.