Бутер руло със сушени домати

slide
slide
slide
slide
slide
slide
  • Приготвяне : 45 мин
  • Подготовка: 15 мин
  • Порции : 10

Дайте своята оценка за ястието

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1
  • Обяд

Бутер рулото със сушени домати e толкова ароматно и вкусно, че със сигурност ще ви стане любимо. Добавете тази рецепта към списъка си с бързи и неустоими!


Съставки

Начин на приготвяне

Нарежете лука на големи кубчета и го поставете заедно с останалите продукти в малка тенджерка на среден огън.

Разбъркайте, докато захарта се стопи и всичко се смеси добре.

Намалете котлона на ниска степен.

Поставете капак върху съда и гответе лука около 30 минути, като разбърквате от време на време, докато течността се абсорбира и лука омекне и се карамелизира.

Нарежете гъбите на едро. Запържете ги в голям тиган с 2 супени лъжици зехтин.

Овкусете със сол.

Прибавете нарязаните сушени домати и гъбите към карамелизирания лук и разбъркайте, за да се смеси всичко равномерно.

Включете фурната да загрява на 200°С.

Разтворете един лист бутер тесто директно върху хартия за печене, поръсена леко с брашно.

Разточете го леко на всички страни.

Поставете плънката по средата по дългата страна и отстрани нарежете тестото на ленти с дебелина 3 сантиметра.

Оплетете тестото върху плънката и го намажете с разбито яйце.

Поръсете със сусам.

Поставете рулото в предварително загрятата фурна и печете около 40-45 минути.

Сервирайте докато е топло, като основно ястие за обяд или вечеря. Можете да допълните и с гарнитура по ваш избор.