Кренвирши Leki с бекон и барбекю сос

thumbnail
  • Приготвяне : 15 мин
  • Подготовка: 10 мин
  • Порции : 6

Дайте своята оценка за ястието

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1
  • Барбекю

Съставки

Начин на приготвяне

  1.  Обелете кренвиршите, разрежете ги на 2 и увийте всяка половинка в парче бекон. Фиксирайте с две клечки за зъби.
  2.  Подредете кренвиршите върху загрятото барбекю и щом се запекат от едната страна, обърнете и намажете с барбекю сос или пикантен сос по желание. Обърнете ги отново и намажете обилно от всички страни.
  3.  След като са готови, ги дръпнете от барбекюто, намажете още веднъж със сос и поднесете с гарнитура по желание.