Кренвирши с домати звучи много примамливо, а в нашия случай е дори неустоимо предложение за бърза и лесна вечеря. Няколко чушки, главичка-две лук, малко домати, яйчица… На практика, каквото има в хладилника. То обаче е напълно достатъчно, за да бъде коремът щастлив и доволно пълен. Сосът става чудно ароматен и вкусен. Непременно ще трябва да сложите на масата и няколко филийки хляб, за да си потопите в него с пръсти. Как иначе ще ги оближете след това.
Съставки
Начин на приготвяне
Загрейте мазнината в тигана и запържете нарязаните на кръгчета кренвирши, след което към тях прибавете нарязания на ситно лук и задушете докато омекне.
Прибавете нарязаните чушки и доматите.
След като течността изври, прибавете яйцата и разбъркайте добре.
Щом яйцата започнат да се стягат, добавете ситно нарязания магданоз, разбъркайте, след това добавете и босилека, разбъркайте добре и свалете от котлона.