image

Съответствие на „Белла България“ с единните европейски нормативни изисквания, съгласно Регламент 2016/679 (Общ регламент за защитата на личните данни, GDPR)

„Белла България“ обработва лични данни на служители и контрагенти, предоставени с тяхно информирано съгласие, доброволно и недвусмислено изявено или лично, или чрез дейността на физическо или юридическо лице, което има изрични служебни или законови правомощия да обработва тези данни и да ги предоставя на „Белла България“.

Виж повече
image

Рибни ястия за лятото

Усещаме лятото с всичките си сетива. Докосва кожата ни с топлите слънчеви лъчи. Гали погледа ни с цветното плодородие на природата. Изкушава ни с различните аромати на морския бриз, копнежа за безкрайни плажни ивици и релаксация в прегръдките на нежни вълни от горещи емоции. През лятото искаме да го караме по-спокойно, да се наслаждаваме на всяка хапка от деня, да вкусваме прохладата на вечерта. Избираме лекотата!

Виж повече
image

Как да си организирате перфектния пикник

Тревата е все по-зелена. Времето е все по-приятно топло. Откритите пространства стават все по-привлекателни. Едно от най-големите удоволствия на пролетта и лятото е да хапнеш навън сред природата на чист въздух, сред цъфтящите дървета и чуруликащите птици. Сезонът на пикниците е открит!

Виж повече
image

Летни планински приключения

Някои обичат планината през зимата, а други я предпочитат през лятото - дори да е за уикенд или часове, като бягство от ежедневието и рутината. Сещаме се за няколко причини. Да започнем с температурите. Лятната прохлада се спотайва нависоко, а на много от нас жегите през юли и август просто не им понасят.

Виж повече
image

Момичетата пожелаха хем да е сладичко, хем да е лекичко

Обичаме уикендите по женски, когато можем да се отпуснем в компанията на приятелките си. Тогава следобедното кафе е по-вкусно, а разговорите са по-сърдечни. Но случи ли се ние да сме домакини на среща със себеподобни често се чудим каква храна да приготвим, така че да се представим хем добре, хем да не ни отнеме твърде много време.

Виж повече
image

Как да впечатлите гостите си с перфектно сервиране

Да сервираш като професионалист е плюс за всяка домакиня и би трогнало дори най-претенциозните гости. Ако сте поканили шефа си на вечеря или искате по време на семейния обяд да впечатлите роднините и най-вече взискателната свекърва, то има няколко правила на сервиране, които ще ви осигурят перфектно представяне, ще гарантират нескрит респект и мъничко завист към качествата ви на къщовница.

Виж повече