Хотдог с кренвирши Leki

slide
  • Приготвяне : 10 мин
  • Подготовка: 10 мин
  • Порции : 6

Дайте своята оценка за ястието

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1
  • Пикник

Знаем, знаем за оригиналния хотдог – питка с варен кренвирш и горчица. За някои е впечатляващ, за други – безкрайно скучен.

Без да изпадаме в излишна кулинарна полемика, имаме за вас нещо по-добро – хотдог със запечени кренвирши и песто, чеснов сос и пикантна салата вместо класическото хотдог трио майонеза, горчица, кетчуп. Разбира се, с какво да гарнирате питката и кренвирша, избирате вие, няма нищо задължително. Но понеже си правите домашен хотдог, можете да си позволите да се поглезите и да не се съобразявате с никакви ограничения. И като стана дума за кренвирши, за нас най-добрият хотдог е с кренвирши LEKI.


Съставки

Начин на приготвяне

  1. Два от кренвиршите нарежете на спирала, другите два нарежете набраздено от двете страни и последните два срежете точно през средата.
  2.  Изпечете кренвиршите на барбекю.
  3.  Разрежете багетите, намажете хляба със сос, поставете изпечения кренвирш по средата и отгоре гарнирайте с допълнително сос или салата.