Извадете тестото от пакета, прехвърлете го в тава, покрита с хартия за печене, и го разрежете на еднакви правоъгълници.
Надупчете парчетата равномерно с вилица, покрийте тестото с още един лист хартия за печене и притиснете отгоре с друга тава, за да предотврати прекомерното разлистване на тестото.
Печете на 200 градуса за около 15-20 минуни и след като тестото придобие приятен златист загар, го извадете. Оставете да се охлади напълно и през това време пригответе крема.
В купа разбийте жълтъците със захарта. Към тях прибавете малко прясно мляко, разбъркайте отново и сипете царевичното нишесте. Бъркайте докато се разтвори напълно. Налейте останалото прясно мляко, разбъркайте много добре и накрая добавете екстракта ванилия.
Сипете яйчено-млечната смес в тенджера и я сложете на котлона на умерена температура. Бъркайте през цялото време докато се сгъсти. Внимавайте да не загори!
Щом дръпнете крема от котлона, започнете да добавяте нарязаното масло към него, като бъркате, за да се усвои напълно. После покрийте с прозрачно фолио, за да не се образува кора, и го оставете да изстине.
Щом кремът е напълно охладен, можете да преминете към сглобяването на десерта. Върху плочка от бутер тесто намажете крем, разпределете от пресните плодове, върху тях сложете още 1 блат, отново намажете с крем, разпределете плодове. Завършете с 3-ти, последен блат. Него поръсете обилно с пудра захар, декорирайте с плодове и листенца мента и поднесете.