Дробчетата имат неповторим вкус, когато са приготвени по правилния начин. Богатият аромат на дроб се комбинира отлично с плътността на авокадото и с лекотата на маргарина с масло на BELLA маргарин с масло. Получавате домашен пилешки пастет, който можете да поднесете както за закуска, така и за предястие върху брускета за вечеря с чаша вино. Вижте още: Риба в кори за баницаШишчета с тесто за пица
Съставки
Начин на приготвяне
Пилешките дробчета, заедно с лука и чесъна, се запържват леко в загрятия маргарин. Преди да са готови се прибавят конякът, лимоновият сок и мащерката.
Дробчетата не трябва да се препържват, а трябва да се оставят да си пуснат сокчето и да се задушават в него. След като са готови, дробчетата се изваждат и се пасират заедно с авокадото. При необходимост се добавя част от сокчето, което са пуснали дробчетата.
Сместа се прехвърля в малка тавичка и се оставя да стегне няколко часа в хладилник.