Камембер в бутер тесто Bella

thumbnail
  • Приготвяне : 20 мин
  • Подготовка: 15 мин
  • Порции : 4

Дайте своята оценка за ястието

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (1.0 / 5)
  • Празник

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Извадете 1 опаковка бутер тесто от пакета, разтелете на плота и с нож изрежете ъглите, така че да се получи овал.
  2.  В центъра на овала разстелете половината от сладкото от боровинки, върху него поставете едното парче сирене и върху него разпределете останалото сладко. Нагънете тестото и затворете по ръба на сиренето.
  3.  Втория пакет тесто отново изрежете до овал, поставете сиренето в центъра, нагънете тестото и затворете по ръбовете.
  4.  Поставете завитите парчета сирене в тава, покрита с хартия за печене. Разбийте яйцето и намажете хубаво, така че гънките на тестото да залепнат.
  5.  Печете на 200 градуса до златист загар. Извадете от фурната, оставете да се поохлади за 10 минути, нарежете и поднесете със сладко, ядки и плодове по избор.
Внимание: Съдържа яйца, което може да предизвика алергични реакции.