Нарежете салама на тънки колелца. Сварете пастата в кипяща подсолена вода според инструкциите на опаковката. Отцедете и оставете настрана. В тиган загрейте зехтина и сотирайте нарязания на кубчета лук за 3-4 минути. Добавете 2/3 от салама и гответе още 5 минути. Поръсете с брашното, разбъркайте и гответе още около минута, докато брашното се запържи. Добавете доматите и налейте сметаната. Посолете и подправете с черен пипер и риган. Разбъркайте добре и смесете с пастата. Свалете съда от котлона, поръсете с настъргания кашкавал и отгоре сложете останалия салам. Печете 20 минути в предварително загрята до 220 градуса фурна, докато кашкавала и салама се запекат и зачервят. Преди сервиране поръсете със ситно нарязан магданоз.