Нарежете салама на тънки колелца.
Сварете пастата в кипяща подсолена вода според инструкциите на опаковката. Отцедете и оставете настрана.
В тиган загрейте зехтина и сотирайте нарязания на кубчета лук за 3-4 минути. Добавете 2/3 от салама и гответе още 5 минути.
Поръсете с брашното, разбъркайте и гответе още около минута, докато брашното се запържи.
Добавете доматите и налейте сметаната. Посолете и подправете с черен пипер и риган.
Разбъркайте добре и смесете с пастата.
Свалете съда от котлона, поръсете с настъргания кашкавал и отгоре сложете останалия салам.
Печете 20 минути в предварително загрята до 220 градуса фурна, докато кашкавала и салама се запекат и зачервят.
Преди сервиране поръсете със ситно нарязан магданоз.