Пълнен хляб с пуешка шунка и сирене бри

slide
  • Приготвяне : 20 мин
  • Подготовка: 15 мин
  • Порции : 6

Дайте своята оценка за ястието

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1
  • Обяд


Съставки

Начин на приготвяне

Размразете тестото според инструкциите на опаковката.

Сложете го върху хартия за печене, поръсена с малко брашно и намажете с пестото. Отгоре подредете пласт шунка, като оставите борд от около 2 сантиметра отстояние от края.

 

Подсушете червената чушка с кухненска хартия, разтворете и подредете на пласт върху шунката, по дългата страна на тестото сложете артишока и около него подредете нарязаното на парчета сирене бри.

Завийте тестото на стегнато руло и оформете на кръг, като затворите двата края на рулото.

 

Намажете хляба със зехтин и печете 25-30 минути в предварително загрята до 200 градуса фурна до златисто.

Извадете от фурната, покрийте с чиста кърпа и оставете за 10 минути преди да сервирате.