Дайте своята оценка за ястието
Настържете картофите на едро ренде и ги сложете в купа със студена вода за 20 минути.
Отцедете и ги сложете в чиста кърпа. Изцедете възможно най-много от течността и. ги прехвърлете в купа.
Добавете белтъците, маслото, брашното и посолете и подправете с черен пипер.
Сложете нарязания на едро див лук и разбъркайте добре сместа.
Слагайте по 3 с.л. от сместа в загрятото олио и изпържете рьощи за 4-5 минути на страна, докато станат златисти.
В купа сложете катъка, пасирания чесън, лимоновия сок и кора, пипера и нарязания див лук и разбъркайте.
Разрежете наденицата на две по дължина и направете плитки разрези на всяка половинка.
Изпържете в малко сгорещен зехтин и сервирайте топла с рьощи и катък.