Бургер с македонска наденица

thumbnail
  • Приготвяне : 15 мин
  • Подготовка: 10 мин
  • Порции : 4

Дайте своята оценка за ястието

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1
  • Барбекю

Съставки

Начин на приготвяне

 

 

Нарежете наденицата на колеца и я запечете на грил тиган или плоча за 2-3 минути на страна.

Сложете на грила, разрязаните на две бургер питки да се запекат и нарежете домата на колелца.

Намажете долното хлебче на питката с майонеза, сложете лист зелена салата и резен домат и посолете.

Покрийте с колеца наденица и отгоре сложете от маринования лук.

Намажете с майонеза и горната част на питката и поставете върху лука.

 

За да приготвите маринования лук с купичка смесете оцета, водата, захарта и солта и разбъркайте добре.

Добавете нарязания на тънки полумесеци лук, разбъркайте и оставете да се маринова, докато приготвите останалите компоненти от бургера.