Хот дог с хрупкав бекон

slide
  • Приготвяне : 20 мин
  • Подготовка: 10 мин
  • Порции : 4

Дайте своята оценка за ястието

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1
  • Барбекю


Съставки

Начин на приготвяне

Загрейте сух тиган и запържете бекона за 3-4 минути, докато стане златист и хрупкав.

Сварете кренвиршите на пара за 10 минути. Затоплете питките за хот дог и направете надлъжен разрез във всяка.

Нарежете лука и киселата краставичка на тънки филийки.

Всяка питка намажете с майонеза отгоре поставете по един кренвирш. 

Добавете резените бекон и кисела краставичка. Отгоре поставете резенчета лук и гарнирайте с горчица.