Хот дог със зелена салата

slide
  • Приготвяне : 10 мин
  • Подготовка: 10 мин
  • Порции : 4

Дайте своята оценка за ястието

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1
  • Барбекю


Съставки

Начин на приготвяне

Разрежете питките на две по дължина, без да разрязвате докрай. Намажете хлебчетата с масло и във всяко поставете нарязан на филийки кашкавал. Отгоре сложете по един кренвирш и запечете за 10-12 минути в предварително загрята до 200 градуса фурна, докато кашкавала се разтопи, а кренвирша се сготви. 

През това време нарежете на ситно зелената салата, а репичките на колелца. Сложете в купа, овкусете със сол, зехтин и оцет на вкус и разбъркайте добре. 

Сервирайте хот дога с кетчуп и зелената салата.