Сварете предварително картофите в подсолена вода за около 20 минути. За последните 8-10 минути сложете и почистената царевицата.
Разрежете наденицата на две по дължина и направете диагонални разрези на всяко парче. Загрейте добре грил тиган или плоча и намаслете.
Сложете наденицата гответе по 4-5 минути на страна, докато се запекат добре, а царевицата до получаването на резки от грила, като завъртате периодично.
Бланширайте почистеният фасул в подсолена вода за 15 минути и извадете в купа с ледено студена вода, за да спрете варенето.
Сварените картофи нарежете на едри парчета и сложете в чиния за сервиране. Добавете фасула и царевицата, а накрая сложете по 2 парчета грилована наденица за порция. Поръсете с малко едър червен пипер и ситно нарязан магданоз.