Начо хот дог

slide
  • Приготвяне : 15 мин
  • Подготовка: 20 мин
  • Порции : 4

Дайте своята оценка за ястието

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1
  • Барбекю


Съставки

Начин на приготвяне

Нарежете домата и лука на малки кубчета. Сложете в купа и прибавете ситно нарязаната люта чушка. Посолете и подправете сок от лайм и листа пресен кориандър. Разбъркайте добре и оставете настрана. 

Запечете на грил винера и хлебчетата за хот дог за 3-4 минути.

В касерола смесете млякото и маслото и загрейте на средно силен огън, докато маслото се разтопи. Добавете настърганото сирене, разбъркайте добре и оставете да се разтопи. 

Разрежете хлебчетата по дължина, без да срязвате напълно, намажете със соса със сирене и поръсете с натрошен чипс. 

Поставете отгоре по един винер, добавете с 1-2 с.л. от доматената салца и поръсете с още натрошен чипс.

Гарнирайте с листа кориандър и ситно нарязан пресен лук. 

Поднесете веднага.