Дайте своята оценка за ястието
Размразете тестото и оставете на стайна температура за 30 минути.
В голямо количество подсолена вода бланширайте копривата за 2-3 минути.
Извадете в гевгир, отцедете добре и нарежете на ситно.
В тава покрита с хартия за печене разстелете единия лист тесто и изрежете кръг.
Намажете с масло, сложете на равномерен пласт половината кашкавал и отгоре разпределете копривата.
Натрошете сиренето и поръсете с останалия кашкавал. Покрийте с втория лист тесто за пица и притиснете ръбчетата.
В средата на тестото сложете малка купичка, така че да остане център на питката, който не е разрязан, и нарежете на 16 парчета.
Усукайте 2 по 2, като притиснете крайчетата, така че да не се развиват.
Намажете питката с останалото масло, покрийте с фолио за свежо съхранение и оставете за 30 минути на стайна температура.
Намажете питката с разбитото с мляко яйце и печете 30-35 минути в предварително загрята до 200 градуса фурна.
Извадете питката от фурната, покрийте с кърпа, оставете за 5-6 минути, за да омекне и сервирайте топла.