Пица с какаов крем с лешници

slide
  • Приготвяне : 20 мин
  • Подготовка: 5 мин
  • Порции : 2

Дайте своята оценка за ястието

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1
  • Десерти


Съставки

Начин на приготвяне

Размразете тестото в хладилник, докато омекне напълно.

 

Върху хартия за печене сложете лист тесто, покрийте едната половина с част от какаовия крем, прехлупете с останалото тесто, и с пръсти притиснете тестото от всички страни, за да не изтече шоколада по време за печенето.

Повторете с втория лист тесто и ги поставете с тава за печене.

 

Печете с предварително загрята до 230 градуса 20-22 минути, докато тестото стане златисто.

 

Извадете пиците от фурната и поръсете с пудра загар и затоплен какаов крем. Поднесете топли, поръсени с едро нарязани лешници.