Салата колсло с кренвирш на грил

thumbnail
  • Приготвяне : 20 мин
  • Подготовка: 10 мин
  • Порции : 4

Дайте своята оценка за ястието

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1
  • Барбекю

Съставки

Начин на приготвяне

В купичка смесете семената селъри, меда, оцета и майонезата. Посолете, подправете с черен пипер и разбъркайте.

 

Нарежете на тънки ивици бялата и червена зелка. Настържете морковите на едро ренде, пресния лук нарежете на колелца а червения лук на тънки полумесеци.

Сложете зеленчуците в широк съд и отделете настрана.

 

Гответе кренвиршите на грил тиган или плоча за 4-5 минути, докато се запекат и зачервят добре.

Сложете ги в подходящ за сервиране съд и поднесете със салатата залята с дресинга и препечен хляб.