Шишчета с македонска наденица Leki и халуми

slide
  • Приготвяне : 10 мин
  • Подготовка: 10 мин
  • Порции : 4

Дайте своята оценка за ястието

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1
  • Барбекю


Съставки

Начин на приготвяне

Измитата тиквичка нарежете на дебели колелца, а след това на две.

 

Нарежете наденицата на колелца, а сиренето халуми на дебели филийки. Накиснете дървените шишчета в студена вода за 10 минути.

 

Подредете шишчетата като редувате колелца наденица, чери домат, тиквичка и сирене.

 

Запечете на грил за 3-4 минути, или докато продуктите се зачервят добре.

Поднесете с плосък хляб, печен на грил пресен лук и босилеково песто.