Върху кухненския плот подредете 4 кори една върху друга, като всяка намазвате с разтопеното масло. Разрежете на 4 и поставете квадратите в 4 намаслени форми за пай с диаметър около 10 сантиметра. Повторете с останалите кори.
Подгънете крайчетата навътре и печете основите за тартите 6-7 минути в предварително загрята до 180 градуса фурна, докато станат златисти и хрупкави.
В купа сложете сиренето маскарпоне, захарта и семенцата ванилия.
Нарежете половината ягоди на дребни парченца и прибавете към крема от маскарпоне.
Разбъркайте добре и приберете в хладилника.
Извадете основите от кори от фурната и охладете върху решетка за 10 минути.
Напълнете с крема и декорирайте с нарязаните на тънки филийки останали ягоди, шоколадов чипс и кокосови стърготини.