Английска закуска в “джобчета”

slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
  • Приготвяне : 20 мин
  • Порции : 2

Дайте своята оценка за ястието

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (4.5 / 5)
  • Закуска

Любители сте на хрупкавите банички, но обичате и хубавата питателна английска закуска с бъркани яйца, шунка и наденички? Тази рецепта съчетава и двата варианта в едно. Хем банички, хем яйца с бекон. В случая за пълнежа използвах извара, но ако обичате сирене, може да го добавите. Рецептата търпи пълни импровизации – добавете по ваш вкус каквото пожелаете. Прясна чушка, може и резен домат – бъдете различни и изненадайте децата сутринта.


Съставки

Начин на приготвяне

Отворете един пакет точени кори „Белла“. В зависимост колко „джобджета“ искате да приготвите, отделете толкова кори, колкото ще са ви нужни. За 1 порция са необходими 2 бр. кори. Оформете ги под формата на квадрат с големина 25х25 см.

По средата сложете сиренето или изварата, бекона, прегънете първо горната и долната част, след това лявата и дясната. Чукнете яйцето отгоре, поръсете с черен пипер и запечете на около 180 С за около 5 минути докато корите станат златисти, а яйцето се запече.

Поръсете с подправките и сервирайте.

Да ви е сладко и страхотен старт на деня ви желая!