В тиган загрейте една част от олиото и задушете ситно нарязания лук. След като омекне, прибавете обелените ситно нарязани гъби. Подправете със сол и черен пипер и дръпнете от котлона.
В купа разбийте 4 от яйцата. Към тях прибавете натрошеното сирене и нарязания на ситни кубчета суджук.
Подправете с магданоз и прибавете задушените лук и гъби. Разбъркайте плънката много добре и оставете встрани.
Разстелете корите за баница, разрежете ги през средата и сложете двете половини една върху друга.
Вземете кора, намажете я с олио и сложете още една върху нея. Отново намажете и разпределете от плънката по дължина. Прегънете двата края един към друг и завийте на руло. Процедирайте така до изчерпване на количествата.
Завитите банички подредете в тава, покрита с хартия за печене, плътно една до друга. Намажете ги с разбито яйце, поръсете със сусам и печете на 180 градуса до златист загар, за 25-30 минути.