Днешната баничка, освен че е много вкусна, има и завидна лекота на приготвяне.
Резултатът е пред очите ви - идеалните бързи банички на тиган.
Ако ги предпочитате хрупкави, след изпичането не ги мажете с масло. Ние искахме ароматни и сочни банички и след като бяха готови ги намазахме с малко масло. Невероятни!
Съставки
Начин на приготвяне
Намачкайте сиренето с вилица.
Добавете яйцата.
Разбъркайте сместа добре.
Разтопете маслото.
Вземете една кора и я намажете с масло.
Вземете втора кора и я поставете върху вече намазаната кора.
Отново сложете слой масло.
Намажете и с плънката от яйце и сирене.
Прегъва се и отново се намазва с масло.
Поставя се в тиган с незалепващо покритие и се пече от двете страни до златисто.