Върху дъска за рязане с остър нож нарежете пуешкия деликатес, бекона и зелената чушка на малки кубчета. Нарежете пресния лук максимално ситно.
Загрейте зехтина в тиган с незалепващо покритие на силен огън. Сотирайте пуешкия деликатес заедно с бекона, чушката и пресния лук за около 2-3 минути.
Поставете сотираните съставки в голяма купа и добавете настърганото краве сирене, сиренето фета, нарязаните див лук и прясно смлян пипер и разбъркайте добре.
Разтелете тестото за пица върху набрашнена повърхност и с помощта на ринг изрежете кръгове с диаметър 6-7 см. Намажете по малко доматен сос върху всяко парче тесто, след което отгоре сложете чаена лъжица от сместа и оформете тестото на малки топчета. С помощта на четка за сладкиши намокрете с вода оформените топчета тесто, след което ги оваляйте едно по едно в сусама и ги подредете в подходяща тава с хартия за печене.
Печете в предварително загрята фурна на 180○ C в продължение на 25-28 минути, докато получите златист цвят.