Бутерки с наденица и пармезан

slide
  • Приготвяне : 20 мин
  • Подготовка: 10 мин
  • Порции : 6

Дайте своята оценка за ястието

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1
  • Закуска


Съставки

Начин на приготвяне

Размразете тестото в хладилник за няколко часа. 

Нарежете всеки лист тесто на 4 по дължина, а след това разрежете през средата, за да получите 8 парчета. 

Сложете в тава покрита с хартия за печене, намажете с разбитото яйце и поръсете с настъргания пармезан. 

Нарежете наденицата на тънки колелца и върху всяко парче тесто сложете по няколко наденички, като притиснете добре с пръсти към тестото.

Печете 20-22 минути в предварително загрята до 220 градуса фурна. 

Поднесете топли, с горчица или сос, който харесвате и нарязани люти чушки.