Канелени рулца с глазура

slide
  • Приготвяне : 30 мин
  • Подготовка: 10 мин
  • Порции : 6

Дайте своята оценка за ястието

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1
  • Закуска


Съставки

Начин на приготвяне

Оставете тестото в хладилник за няколко часа, докато се размрази напълно.

Смесете бялата захар, кафявата захар, канелата и лимоновата кора с щипка сол.
Разбъркайте и оставете настрана.
Разстелете тестото на плота, намажете с половината масло и поръсете с половината от канелената захар.
Навийте на стегнато руло и повторете с втория лист тесто.
Нарежете всяко руло на 6 парчета и сложете с разреза нагоре в предварително намазана обилно с меко масло форма за мъфини.

Печете в предварително загрята до 220 градуса фурна 25-30 минути.

През това време пригответе глазурата като смесите всички продукти и разбъркате до получаването на гладка паста. Поднесете рулцата поляти с глазурата. Останалата глазура сервирайте в отделна купичка.