Нарежете магданоза на ситно и смесете с 2/3 от настъргания кашкавал и галетата. Разбъркайте и оставете настрана. Нарежете суджука на дребни кубчета. Накъсайте карфиола на розички и бланширайте в кипяща подсолена вода за 3-4 минути. Отцедете и прехвърлете в намаслена тавичка за печене. В касерола разтопете маслото, добавете брашното и гответе 2-3 минути при непрекъснато бъркане. Налейте прясното мляко, посолете и подправете с черен пипер и индийско орехче и гответе 8-10 минути, като бъркате често, докато соса се сгъсти. Свалете съда от котлона и добавете останалия кашкавал. Разбъркайте добре, докато се разтопи. Залейте карфиола със соса и отгоре разпределете суджука. Поръсете с галетата с кашкавал и магданоз и печете 25 минути в предварително загрята до 200 градуса фурна. Оставете да се охлади за няколко минути преди да поднесете.