Дайте своята оценка за ястието
В тенджера загрейте 3 с.л. от зехтина и запържете нарязаните на кубчета лук, морков и селъри за 5-6 минути.
Добавете нарязаните нa кубчета картофи и гответе 2 минути. Прибавете ситно нарязания чесън, налейте горещия бульон, посолете и подправете с черен пипер.
Покрийте с капак и варете 20 минути от момента на завиране.
Пасирайте супата, добавете броколите и гответе още 10 минути. Налейте сметаната, оставете да се затопли и свалете съда от котлона.
Нарежете кренвиршите на 4 парчета и ги запържете до златисто в останалия зехтин.
Сервирайте супата топла с пържените кренвирши, поръсете с малко чили на люспи и добавете няколко капки зехтин.