Нарежете наденицата, лука и гъбите на кубчета. В тиган загрейте зехтина на средно силен огън и запържете нарязания на кубчета лук за 2-3 минути. Добавете наденицата и гответе още 5 минути, като разбърквате периодично. Прибавете гъбите, сложете клонките мащерка и гответе 3-4 минути. Посолете и подправете с черен и червен пипер. Налейте виното и гответе 7-8 минути, докато соса се редуцира. Извадете мащерката, сложете кубчето масло и разбъркайте. Свалете съда от котлона и оставете настрана. Отрежете 1/3 от горната страна на кроасаните. Разпределете плънката и соса в кроасаните и ги сложете ги в тавичка за печене. Поръсете с кашкавала и печете 6-7 минути в предварително загрята до 190 градуса фурна, докато кашкавала се разтопи. Поднесете със зелена салата.