Лаваш със салам Бургас, печена чушка и патладжан

slide
  • Приготвяне : 20 мин
  • Подготовка: 10 мин
  • Порции : 4

Дайте своята оценка за ястието

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1
  • Закуска


Съставки

Начин на приготвяне

Нарежете патладжана на кубчета и запържете за 6-7 минути в сгорещения зехтин, докато омекне.

Нарежете печените чушки на ивички, а салама на тънки колелца. 

Върху лист хляб лаваш сложете ¼  от кашкавала, отгоре подредете ивички чушка, малко от патладжана и  добавете няколко колелца салам.

Посолете, загънете хляба на плик, така че плънката да остане покрита и запечете от двете страни за около 2 минути в загрят сух тиган.

Разрежете на две и сервирайте топъл, поръсен с малко пресен магданоз.