Македонска наденица ЛЕКИ с картофи и зеленчици във фолио

thumbnail
  • Приготвяне : 40 мин
  • Подготовка: 20 мин
  • Порции : 6

Дайте своята оценка за ястието

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (5.0 / 5)
  • Вечеря

Съставки

Начин на приготвяне

Загрейте предварително фурната до 180С или 160С с вентилатор.

Смесете наденицата, или кренвиршите, ако ползвате такива, заедно с нарязаните картофи и зеленчуци в голяма купа и овкусете със сухите подправки и магданоза.
Разпределете сместа поравно между 4 големи листа алуминиево фолио за печене.

Добавете по кубче масло към всяка порция.

Оформете като пакетче и запечатайте плътно всяко от пакетчетата.

Печете в предварително загрята до 180С или 160С с вентилатор фурна 35-40 минути.
Извадете от фурната и внимателно разтворете пакетите.

Поръсете с настърган чедър и свеж магданоз и поднасете веднага.