Извадете тестото от фризера и оставете да се размрази напълно и да се затопли до стайна температура.
Настържете кашкавала и пармезана на едро ренде. Настържете и студеното масло и ги прехвърлете в голяма купа. Добавете ситно нарязаните чесън и магданоз, сложете сушения лук, чилито , сол и черен пипер и разбъркайте добре. Отделете 1/3 от сместа в малка купичка и я оставете настрана.
Извадете тестото и го разстелете върху леко намаслен плот. Нарежете на парченца, от които оформете топчета със сравнително еднакъв размер.
Всяко топче оваляйте в сместа с кашкавал и масло и подредете в намаслен подходящ за печене съд на малко разстояние едно от друго.
Печете хляба 20 минути, поръсете с отделената смес и печете още 15-20 минути, докато хляба е изпечен и отгоре има хрупкава коричка. Поднесете топъл.