Мини пици от бутер тесто с шунка и рукола

slide
  • Приготвяне : 20 мин
  • Подготовка: 10 мин
  • Порции : 4

Дайте своята оценка за ястието

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (4.0 / 5)
  • Закуска


Съставки

Начин на приготвяне

Извадете тестото от фризера и оставете в хладилника, да се размрази напълно
Загрейте фурната до 200 градуса.

Нарежете тестото на големи правоъгълници. Поставете ги в тава покрита с хартия за печене и покрийте всеки с моцарелата, като оставите малък борд по края непокрит.
Печете 20 минути в предварително загрята до 220 градуса фурна, докато се запекат добре и станат златисти.

Извадете от фурната и преди сервиране гарнирайте с нарязана на широки ленти шунка и листа рукола. Полейте с малко зехтин, поръсете с пармезан и сервирайте топли.